Banner
Rumah > Tentang kita > Profil Syarikat

IMG_0769IMG_0769

Flying Lighting adalah pengeluar yang berpengalaman dalam pasaran lampu solar & yang diterajui, meliputi lampu jalan, pencahayaan bangunan, lampu lanskap dan projek pencahayaan kebun, dan sebagainya. Flying Lighting mendedikasikan untuk menyediakan satu siri perkhidmatan untuk projek pencahayaan luar.


Mengikuti prinsip orientasi kualiti dalam pengeluaran & pelanggan yang pertama dalam perkhidmatan, Flying Lighting telah berjaya berjaya beratus-ratus projek pencahayaan luar kejuruteraan dan mencapai jumlah jualan sebanyak 800 juta. Untuk pembangunan yang pesat, pencahayaan terbang memenangi bukan sahaja reputasi hebat di kalangan pelanggan dan pihak ketiga, tetapi juga pengikut yang belajar daripadanya.


Dengan beratus-ratus pekerja mahir, pasukan R & D yang kuat dan pengurusan moden dalam perusahaan, Flying Lighting menyempurnakan transformasinya dari kilang tradisional hingga pengeluar moden berteknologi tinggi dengan sukses. Flying Lighting adalah rakan kongsi stratigic dari CAS (Akademi Sains China), dan pada 2016 kami menerbitkan sistem pencahayaan bijak yang matang dan produk yang relevan. Kami menegaskan bahawa produk berkualiti tinggi dan stratikurik berteknologi tinggi akan menjadi garis panduan untuk dekad kami yang akan datang.


Kami percaya bahawa sains mencipta masa depan. Dari awal hingga ke masa depan yang tidak berkesudahan, kita terus-menerus berkeras untuk menghasilkan produk berkualiti. Tidak syak lagi bahawa harga yang baik dan perkhidmatan superiod juga akan memberikan kepada pelanggan kami untuk MAKE YOUR BUSINESS EASY!