Banner
Rumah > Berita projek > Kandungan

Projek Lampu Stadium LED di Sabah, Malaysia

Jul 30, 2018


Sabah adalah sebuah bandar yang mempunyai landskap semulajadi yang indah. Lampu Stadium LED Flying Lightings dipasang pada 30 Julai, yang membawa banyak kebahagiaan kepada peminat sukan tempatan.


 20180730001.jpg20180730002.jpg


Lampu Stadium LED boleh dipasang sebagai pencahayaan tiang tinggi pada tiang 15M dengan lekapan lampu tunggal atau siri. Ia bukan sahaja mempunyai reka bentuk yang bagus, tetapi ia juga mudah digunakan dan penjimatan ruang. Paling penting, ia boleh mencerahkan seluruh bidang sukan dengan kuat dengan lumen yang tinggi dan kecerahan yang tinggi. Warganegara dari Sabah memasang 10 unit lampu stadium 100W untuk menampung sepenuhnya bidang sukan. Kami mendapat maklum balas yang baik dari peminat sukan tempatan dan pelanggan kami. Kami bangga menjadi pilihan pertama anda dengan kualiti yang tinggi dan perkhidmatan yang baik.


Kualiti adalah budaya kita. Kami adalah pengeluar lampu luar lampu stadium yang dipimpin. Sekiranya ada barang yang anda berminat, selamat datang untuk bertanya & memesan. Anda boleh menikmati perkhidmatan 7 * 24 jam dalam Flying Lighting .Back