Banner
Rumah > Produk

LED High Bay Panas Sink

Berbual sekarang

Maklumat produk

Soalan Lazim:

S: Bagaimanakah jangka hayat luminaire teluk tinggi LED dengan teknologi memandu langsung AC?

A: Terima kasih kepada teknologi memandu langsung AC, ia menghapuskan bekalan kuasa beralih yang menjejaskan jangka hayat luminaire LED. Ia juga menjimatkan unit penyimpanan tenaga (contohnya kapasitor elektrolitik, transformer, dan lain-lain) dan peranti kuasa tinggi semasa (contohnya transistor kuasa, transistor MOS, dll). Oleh itu, ia mengurangkan kehilangan memandu dan meningkatkan kecekapan tenaga. Jangka hayat memandu sebenarnya dapat dipadankan dengan manik LED. Di bawah sistem pengurusan haba sinki yang baik, jangka hayat luminaire bay tinggi LED boleh mencapai 50000 jam ke atas.

S: Luminaire LED High Bay dengan teknologi memandu langsung AC tidak terpencil, jadi selamat?

J: Kebanyakan lampu rendah lampu LED berkuasa rendah di pasaran yang telah menukar bekalan kuasa menggunakan topologi yang tidak terpencil. Lagipun, bekalan kuasa beralih terpencil agak rendah dalam kecekapan, lebih besar saiznya dan lebih mahal dalam perbelanjaan.

Di samping itu, 100% lampu AC memandu memandu kami secara langsung memenuhi standard keselamatan dan mengukuhkan ujian penebat.

T: Bolehkah AC anda terus memandu luminaire teluk tinggi yang diterima oleh pasaran dari segi rasuk?

A: Sehingga kini, tidak ada bukti bahawa flicker sinar 100Hz berbahaya kepada tubuh manusia. Produk kami telah melepasi standard Jepun dan Amerika Syarikat. Selain itu, kami juga mempunyai penyelesaian tanpa flicker yang menambah kapasitor elektrolitik dan telah melepasi pensijilan CCC, CE.

================================================== ================================

Kompetensi Teras kami

1. platform teknologi

Disokong oleh CAS (China Academy of Sciences), USTC (University of Science and Technology of China) dan Advanced Technology Institute of USTC, kami telah menyepadukan penyelesaian teknikal G13 dengan sempurna ke dalam modul kecekapan tinggi EPC kami (Performance Performance Contracting).

2. Teknologi Teras Produk

A. Mudah, Sesungguhnya Tenaga-Cekap dan Endurable:

Kos yang mudah dan lebih rendah:

Tiada bekalan kuasa berpaling, jimatkan pemasangan pemandu dan kotak kuasa.

Sesungguhnya Tenaga-Cekap dan Endurable:

Berbanding dengan luminaire LED yang tetap, pemacu langsung AC kami yang memandu LED tinggi mempunyai kecekapan kecekapan yang lebih tinggi, faktor kuasa yang lebih tinggi, nisbah penukaran optik yang lebih tinggi, susut nilai lumen yang lebih rendah (LD) kurang beroperasi semasa dan jangka hayat yang lebih lama.

Ia mempunyai kurang daripada 3% susut nilai lumen setahun, dan kurang daripada 20% susut nilai lumen selama 8 tahun. Kami benar-benar hijau dan cekap tenaga!

B. Selamat, Dipercayai dan Waranti

Semua lampu teluk tinggi direka bentuk sebagai rangkaian voltan yang luas dan dengan OPC (litar perlindungan overvoltage) untuk menyesuaikan turun naik voltan dan kawasan yang berbeza.

Luminaire bay tinggi LED kami mempunyai varistors untuk mengelakkan guruh dan lonjakan, mempunyai fius untuk melindungi dari semasa dan panas. Penebat filem terma untuk mengelakkan kebocoran. Dan mereka semua lulus CE, CCC, RoHS, UL, pensijilan FCC!

Kawalan Suhu Meningkat: 40 ° C, MOS transistor dan IC dipasang secara berasingan kepada

Memastikan operasi yang stabil IC.

Waranti: Selagi lima tahun

C. Agen tunggal global AC terus memandu teknologi oleh CAS

D. Arah Perindustrian: Pemacu langsung AC memandu LED tinggi adalah trend yang tidak dapat dipulihkan, ia pasti akan menjadi produk utama di pasaran dalam masa terdekat!


Adakah anda ingin borong membawa haba sink haba yang dibuat di China pada harga yang rendah dari salah satu pengeluar LED High Bay Light Kelengkapan dan pembekal? Dilengkapi dengan kilang yang produktif, KEMUNGKINAN FLYING sentiasa di perkhidmatan anda.

Siasatan