Banner
Rumah > Produk

Perumahan cahaya Teluk tinggi LED

Berbual sekarang

Maklumat produk

SOALAN LAZIM:

Q: Berapa jangka hayat LED tinggi Teluk luminaire dengan AC langsung memandu teknologi?

A: Terima kasih kepada JA terus memandu teknologi ia menghapuskan bekalan kuasa pensuisan yang memberi kesan kepada jangka hayat LED luminaire. Ia juga dapat menjimatkan tenaga unit penstoran (contohnya capacitors elektrolitik, Transformer, dan sebagainya) dan peranti kuasa tinggi bukan semasa (contoh transistor kuasa, transistor MOS, dll). Oleh yang demikian, ia mengurangkan kerugian memandu dan meningkatkan kecekapan tenaga. Jangka hayat memandu boleh benar-benar padan dengan manik LED. Di bawah sistem pengurusan sink haba yang baik, jangka hayat LED luminaire Teluk tinggi sepenuhnya boleh mencapai 50000 jam dan ke atas.

Q: Teluk tinggi LED luminaire dengan AC terus memandu teknologi adalah bebas-terpinggir, jadi Adakah ia selamat?

A: Kebanyakan dalam kuasa rendah tinggi Teluk lampu LED di pasaran yang mempunyai bekalan kuasa pensuisan menggunakan Topologi diasingkan. Lagipun, terpencil bekalan kuasa pensuisan adalah secara relatifnya lebih rendah dalam kecekapan, lebih besar saiznya dan lebih mahal dalam perbelanjaan.

Selain itu, 100% dari AC kami terus memandu lampu Teluk tinggi memenuhi standard keselamatan dan menguatkan ujian penebatan.

Q: Boleh anda AC langsung memandu tinggi Teluk luminaire diterima oleh pasaran dari segi kerlipan rasuk?

A: Setakat ini, Terdapat tiada bukti 100Hz rasuk kerlipan yang merbahaya kepada tubuh manusia. Produk kami semua lulus Jepun dan kita LED standard. Selain itu, kita juga mempunyai penyelesaian no-kerlipan yang berhak capacitors elektrolitik dan telah lulus CCC, Sijil CE.

==================================================================================

Kecekapan teras kami

1. produk teras teknologi

A. Mudah, benar-benar cekap tenaga dan Endurable:

Kos sederhana dan rendah:

Tiada suis bekalan kuasa, selain pemasangan pemacu dan kuasa peti.

Benar-benar cekap tenaga dan Endurable:

Berbanding dengan kerap LED luminaire, kami AC langsung memandu LED tinggi bay mempunyai kecekapan berluminositi lebih tinggi, faktor kuasa yang lebih tinggi, lebih tinggi nisbah penukaran optik, lumen susutnilai (LD) tolak operasi semasa dan lebih panjang jangka hayat yang lebih rendah.

Ia mempunyai kurang daripada 3% lumen susut nilai setahun dan kurang daripada 20% Susutnilai lumen selama 8 tahun. Kami adalah benar-benar hijau dan cekap tenaga!

B. Selamat, boleh dipercayai dan jaminan

Semua lampu Teluk tinggi direka sebagai julat voltan yang pelbagai dan dengan OPC (litar perlindungan overvoltage) bagi memudahkan penyesuaian diri naik turun voltan dan kawasan-kawasan yang berbeza.

Kami luminaire Teluk tinggi LED telah varistors untuk mengelakkan guruh dan lonjakan, mempunyai fius untuk melindungi dari arus lebihan dan lebihan haba. Penebat haba filem untuk mengelakkan kebocoran. Dan mereka semua lulus CE, CCC, Rosh, UL, pensijilan FCC!

Kawalan kenaikan suhu: 40 ° C, MOS transistor dan IC akan dipasang secara berasingan ke

memastikan operasi stabil IC.

Waranti: Selama lima tahun

C. Agen tunggal global AC langsung memandu teknologi oleh CAS

D. Arah aliran industri: AC langsung memandu LED tinggi bay adalah trend yang tidak boleh, ia pasti akan menjadi produk arus perdana di pasaran di masa hadapan!


Siasatan