Rumah > Berita > Kandungan

Kelebihan lampu jalan Suria

Aug 03, 2018

Dengan perkembangan pesat Sains dan teknologi, perlindungan evironmental menjadi penting semakin. Lampu jalan Suria, bekerja dengan tenaga solar, adalah produk bintang di kolam pencahayaan untuk tenaga simpanan dengan sewajarnya. Layang lampu menerangkan kelebihan cahaya jalan Suria, yang berguna untuk pelanggan-pelanggan untuk mengetahui ciri-ciri produk juga.


Lampu jalan Suria 1. adalah produk lampu hijau yang memenuhi dorongan gobermental penggunaan dasar tenaga yang baru. Mereka telah membuka ufuk baru daripada "penjimatan, pengurangan pengambilan dan pengurangan pelepasan tenaga", dan kerajaan telah menyokong "tenaga hijau, hijau lampu.


2. produk mematuhi dasar pembangunan bandar. Untuk membina infrastruktur perlindungan alam sekitar empat daripada "blue sky, air jernih, hijau dan bersih", ia juga boleh mengurangkan penggunaan tenaga per kapita KDNK dan mewujudkan "ekologi tamadun" dan "Pekeliling ekonomi". Bandar model akan meningkatkan dengan acara kemuncak dan meningkatkan imej dan rasa bandar baru yang hijau dan mesra alam.


3. jalan Suria lampu boleh meningkatkan kesedaran orang ramai tentang permohonan produk tenaga baru berteknologi tinggi, dan untuk meningkatkan kesedaran orang ramai terhadap penggunaan tenaga baru.


44d7b3270e42529ebba575286e8ff4f1_20180804092904_2565.jpg

                            Jalan cahaya projek solar--layang lampu


Kini cahaya jalan Suria adalah pemilihan keutamaan s dalam lampu pasaran sendiri kelebihan dan dasar kerajaan. Layang lampu adalah sebuah pengeluar lampu kolam, dalam projek-projek lampu jalan solar. Dialu-alukan untuk bertanya kami. 7 * 24 jam Perkhidmatan di sini untuk perniagaan anda.


Back