Rumah > Berita > Kandungan

Analisis teknologi cahaya jalan Suria LED dengan Terbang pencahayaan

Aug 05, 2018

Prinsip reka bentuk dan langkah berjaga-jaga daripada lampu jalan Suria LED digunakan untuk lampu kolam dianalisisperkara butiran, dan Kejuruteraan sebenarProjekkes-kes yang telah digunakan untuk menganalisis dan membandingkan aspek teknikal dan ekonomi LEDJalanlampu danlain-lainlampu penjimatan tenaga, pencapaian yangMatlamatpembangunan tenaga baru dan promosi teknologi baru.


Mengikut anggaran data relevan, kecekapan purata penukaran sel solar pada 2018 harus mencapai lebih daripada 20%, dan harga patut dikurangkan kepada separuh. Bahawacara-cara, separuh daripada elektrik yang kami gunakan untuk pencahayaan boleh datang daripada tenaga suria,mencapai matlamat produk lampu hijaudari Simpang PN PN junction.Dengan itukekurangan tenaga, LED lampu jalan Suria dengan banyak kelebihan seperti penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar mempunyai potensi pembangunan yang hebat, dan harga lampu LED, panel Suria dan bateri solar juga berkurangan. Sebaliknya, disebabkan oleh perlindungan alam sekitar dan sekatan kehidupan Perkhidmatanbiasalampu penjimatan tenaga, mereka akan secara beransur-ansur boleh dihapuskan.


6336473ec88db17d8480622423bfc18c_20180514092727_2193.jpg

                                                 Jalan cahaya projek solar--layang lampu


MEMBUAT anda perniagaan mudah adalah mesej nilai kami. 7 * 24 jam Perkhidmatan untuk perniagaan anda di sini. Selamat datang ke tanya lampu terbang.


Back