Rumah > Berita > Kandungan

Kepentingan Pereka Lampu Untuk Pengeluar Lampu Jalan Solar LED

Aug 03, 2018

     

Flying Lighting , memberi tumpuan kepada teknologi dan kualiti, memberi perhatian kepada setiap butiran dalam pengedaran cahaya, watt, kerengsaan, dan masa kecerahan, dan sebagainya. Hanya pereka pencahayaan boleh mengubah parameter ke dalam kesan pencahayaan yang sebenar, yang berguna bagi ahli teknik menyesuaikan parameter untuk memenuhi permintaan pelanggan kami. Oleh itu, penyokong deisgner melampirkan sangat penting kepada pengeluar lampu jalan solar LED Flying Lighting dan pelanggan.


Reka bentuk pencahayaan memberi impak langsung kepada reka bentuk spesifikasi oleh teknisi dan pelan pembelian oleh pelanggan. Itulah sebabnya mengapa deisgner pencahayaan adalah penting untuk pengeluar dan pengguna lampu luar. Pereka lampu dari Flying Lighting, utama dalam deisgning pembinaan, mahir dalam perisian DIALUX, CAD, dan sebagainya. Deisgner juga baik pada gaya pembinaan yang sepadan dengan pengedaran cahaya.


Sebenarnya, banyak kilang tidak mengendahkan pentingnya deisgner cahaya, dan mereka berfikir bahawa hanya lampu yang mencerahkan, mencukupi! Lampu Terbang, perhatikan semua butiran dalam spesifikasi dan pengedaran cahaya, bekalan produk di pasaran dan perkhidmatan yang baik kepada pelanggan kami tidak dapat menjadi seeni secara langsung oleh pelanggan.

 

e206d4b405981650c4be7ac6fac785e5_20170904092538_9218.jpg


Projek Lampu Jalan Suria di Vietnam - Lampu Terbang


MEMBUAT BISNIS PERNIAGAAN ANDA adalah mesej nilai kami. Selamat datang untuk menikmati perkhidmatan profesional kami dengan 7 * 24 jam - Lampu Terbang


Back