Rumah > Produk >> Menghidupkan / mematikan Sistem Suria Grid

Sistem Suria kuasa tinggi permohonan rumah

Sistem Suria kuasa tinggi permohonan rumah
Berbual sekarang

Maklumat produk

Model FL-SHS01 FL-KUASA-3500VA 24V FL-KUASA-5000VA 48V
Tenaga solar Poly150w/18v * 4pcs Poly250w/30v * 4pcs Poly250w/30v * 9pcs
GEL dalam kitaran bateri 200AH/12V * 1pc 200AH/12V * PC 2 200AH/12V * 4 keping
Pengawal PWM 30A12V * 1pc MPPT 60A 24V * 1pc MPPT 60A 48V * 2 unit
Kuasa penuh 1920W 3840W 7680W
Inverter 1500VA 12V * 1pc 3500VA 24V * 1pc 5000VA 48V * 1pc
Kotak bateri Null 2 bateri PC dalam satu kotak 4 pcs bateri dalam satu kotak

Pengenalan ringkas


High Power Solar System

Sistem tenaga solar adalah sejenis baru sistem penjimatan tenaga dan mesra alam. Ia adalah satu sistem yang menggunakan modul PV untuk menukar cahaya matahari kepada tenaga elektrik. Ia terdiri daripada modul PV, pengawal, bateri dan inverter. Hal ini terutama digunakan di sesetengah tempat yang jauh dan kuasa yang tidak stabil.
Sistem PV solar adalah sumber yang sangat dipercayai dan bersih elektrik yang boleh disesuaikan dengan pelbagai aplikasi seperti kediaman, industri, pertanian, ternakan, dan sebagainya.
Sistem kuasa solar digunakan terutamanya untuk memandu semua jenis peralatan elektrik rumah dan peralatan pejabat, untuk menyelesaikan keadaan kekurangan kuasa tanpa elektrik atau orang hidup atau masalah kerja elektrik


Kelebihan utamaHigh Power Solar System

1. semua sistem ini mempunyai paparan LCD digital. (Boleh lihat sistem bekerja yang selesa, seperti voltan sistem, sistem kuasa, caj semasa, dll)
2. semua sistem mempunyai output AC dan DC, dan juga mempunyai fungsi pengecas AC untuk sandaran.
3. apabila elektrik off, ia boleh bertukar secara automatik dan mengambil menggunakan kuasa bateri untuk menjalankan beban. Apabila kuasa di atasnya turut boleh bertukar secara automatik dan mengambil penggunaan kuasa utama (utiliti elektrik/generator elektrik), pada masa yang sama mengecas bateri.
4. inverter inverter gelombang sinus yang tulen, ia boleh memuatkan kearuhan beban seperti penghawa dingin yang sangat halus.
5. setiap komponen mempunyai cip tunggal yang mengesan yang dilindungi itu sendiri. (Perlindungan voltan lebihan, penggera Bervoltan rendah, memuat perlindungan, haba berlebihan perlindungan, litar pintas perlindungan, dll)

6. bateri pilihan, Terdapat banyak jenis bateri yang anda boleh gunakan dalam sistem, tidak hanya menggunakan bateri kami.
7. Felicitysolar sistem kuasa solar boleh mengemaskini konfigurasi mudah, kami akan memberi nasihat yang profesional untuk anda mengikut siasatan anda.
8. mudah pemasangan, kami akan menyediakan memasang fail dan data anda.
9. persaingan harga dengan sistem tenaga solar yang berkualiti, profesional teknologi dan fungsi yang lebih banyak berbanding syarikat lain.
10. selamat dan cantik, jurutera kami direka untuk sistem dengan teknologi profesional.
11. panjang jangka hayat, tanpa sebarang masalah dan tiada penyelenggaraan kerana sistem komponen yang berkualiti tinggi.


Penerangan produk


High Power Solar System

(1) Sel solar modul

Modul solar adalah sebahagian utama, tetapi juga nilai komponen-komponen sistem kuasa solar yang tertinggi, peranannya adalah untuk menukar tenaga matahari berseri kuasa DC.

(2) Pengawal caj Suria

Suria caj pengawal, juga dikenali sebagai "PV Pengawal", yang berperanan dikeluarkan oleh sel solar modul untuk menyesuaikan dan kawalan kuasa, memaksimumkan cas bateri, dan dimainkan perlindungan caj bateri, kesan perlindungan pelepasan over. Tempat perbezaan suhu yang besar, Suria pengawal perlu mempunyai fungsi pampasan suhu.

(3) Bateri

Merupakan tugas utama yang menyimpan tenaga bateri untuk memastikan hari beban elektrik pada waktu malam atau hujan.

(4) kotak bateri dan Wayar

Kotak bateri adalah berguna bagi penyimpanan dan penggunaan bateri. Dan kita memilih wayar PV khas untuk sistem kuasa solar.

(5) Inverters luar grid

Inverter luar grid adalah komponen utama dalam mati - sistem grid kuasa, bertanggungjawab untuk menukar arus terus kepada arus kegunaan beban AC. Untuk mempertingkatkan prestasi keseluruhan sistem penjanaan kuasa fotovoltaik untuk memastikan operasi jangka panjang yang stabil daripada Stesen tenaga, prestasi inverter adalah sangat penting.


SOALAN-SOALAN LAZIM

S: Bagaimana saya boleh memilih sistem tenaga solar untuk kegunaan?

A: anda jumlah keseluruhan permintaan elektrik (atau 'beban') boleh dikira oleh pemasang anda. Anda perlu memberikan maklumat seperti bilangan lampu, peralatan dan lain-lain. Kemudian menurut keperluan anda, kita boleh mengira yang sesuai untuk anda.

S: Apakah jenis sistem tenaga solar di sana?
J: Terdapat dua jenis sistem solar, grid dan pada grid menyambung. Pada grid menyambung sistem, biasanya terletak di kawasan binaan, bekalan elektrik solar penyongsang terus kepada isi rumah atau grid elektrik jika sistem menyediakan lebih banyak tenaga berbanding keperluan rumah. Off sistem grid, juga menyeru sistem serba-lengkap, biasanya beroperasi di kawasan-kawasan yang terpencil, jauh dari talian pembekalan kuasa atau di mana bekalan yang boleh dipercayai. Elektrik yang dijana oleh sistem selalunya disimpan di bank bateri terdiri daripada kitaran dalam bateri yang sesuai untuk berulang separa mengecas dan menyahcas.
S: Bagaimana saya boleh memasang sistem tenaga solar sendiri?
A: Felicitysolar sistem tenaga solar adalah mudah untuk memasang, kami boleh menyediakan gambarajah sambungan untuk anda.
S: apa boleh memberi kesan kepada jumlah Tenaga Suria yang diterima?
J: kekuatan tenaga solar yang disediakan bergantung kepada masa dalam tahun, siang dan latitud titik yang generasi. Jumlah tenaga yang dihasilkan boleh lagi terjejas oleh jumlah habuk dan wap air di udara, dan jumlah liputan awan.

 

S: Apakah jenis bateri anda?
A: Felicitysolar bateri adalah dalam kitaran percuma dijaga GEL bateri, lebih baik daripada membawa bateri asid.
S: Apakah jaminan bagi sistem kuasa solar?
J: kami menawarkan jaminan 2 tahun.
S: Apakah terma-terma pembayaran?
A: T/T, L/C, western union, paypal, jaminan perdagangan atau Wang Tunai; 30% untuk deposit, baki 70% sebelum penghantaran.
S: Apakah tempoh penghantaran?
A: hari kerja 3 dengan saham setelah menerima pembayaran. Tiada stok, 20 hari bekerja selepas menerima bayaran tersebut.

 Anda hendak sistem solar power tinggi borong permohonan rumah yang dibuat di China pada harga yang rendah dari salah satu terkemuka hidup/mati grid solar sistem pengilang dan pembekal? Dilengkapi dengan yang produktif seperti kilang, Terbang pencahayaan adalah sentiasa pada perkhidmatan anda.

Siasatan