Banner
Rumah > Produk >> Lampu jalan >> LED Street Light

2017 Perhiasan Lampu Opened Perhiasan Warna Putih COB Jalan Dan Jalan Lampu LED

2017 Perhiasan Lampu Opened Perhiasan Warna Putih COB Jalan Dan Jalan Lampu LED
Berbual sekarang

Maklumat produk

Model FA-SL 3024 CCT. 2700K-6500K
Kuasa lampu 100 W Indeks rendering warna > 80
Cip LED Cree / Bridgelux / Philips / Osram / Epistar Bahan sebuah luminium
Pemandu M W / Moso / Sosen / Selesai / Lizuo Sijil CE / FCC / RoHS / CCC / CQC / EMC
Voltan masukan 8 5-265V Kedudukan IP IP65
Fluks bercahaya. 12000 lm Waranti 3 -5 tahun

COB led road and street light

Permohonan


white road and street light led

COB led road and street light

COB led road and street light

Maklumat Syarikat


COB led road and street light

Flying Lighting Co., Ltd. Bertempat di Guzhen, Zhongshan, bandar lampu terkenal di China.

Sebagai pengeluar berpengalaman dalam membuat lampu luar selama hampir 10 tahun , Flying Lighting menyelesaikan beratus-ratus projek dan mendapat reputasi yang sangat baik dari pelanggan kami dari dalam dan luar negara.

Sementara itu dengan perkembangan pesat dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Flying Lighting meningkatkan modal berdaftar sehingga RMB50000000, dan menubuhkan cawangan di Hong Kong, Shenzhen, Guang Xi, Hu Nan dan lain-lain. Sementara itu, kami sedang membina kilang baru kami lebih daripada 8000 M2 khas menghasilkan lampu luaran yang akan digunakan pada tahun 2017.

Dengan beratus-ratus pekerja mahir, pasukan R & D yang kuat dan pengurusan moden dalam perusahaan , Flying Lighting menyempurnakan transformasinya dari kilang tradisional ke pengeluar moden berteknologi tinggi. Flying Lighting adalah rakan strategik CAS (Akademi Sains China), dan pada 2016 kami menerbitkan sistem pencahayaan pintar yang matang dan produk yang relevan. Kami menegaskan bahawa produk berkualiti tinggi dan strategik pembangunan berteknologi tinggi akan menjadi garis panduan bagi dekad kami yang akan datang.

Di Guzhen, bandar pencahayaan yang menakjubkan, kami mempunyai dua kedai outlet dengan lebih daripada bilik pameran 300M2 dan beribu-ribu sampel cahaya luaran yang berbeza.


Kes Projek


COB led road and street light

Proses pengeluaran


COB led road and street light


Proses Pembungkusan


COB led road and street light


Soalan Lazim


COB led road and street light


1. Apakah pencarian pasaran anda di seluruh rantau ini?

Pasar kami di seluruh dunia di setiap sudut, kami mempunyai pengalaman rambut putih selama hampir sepuluh tahun dalam perdagangan asing, dan dengan asas pelanggan kami meningkat, kami telah bekerja dengan kami di setiap negara pembeli, pengeluar dan pengedar untuk mencapai lebih daripada 18,000.

 

2. Apakah barisan produk utama anda?

Kami terutamanya mengeluarkan lampu jalan solar / dipimpin yang mengagumkan dan lekapan lampu perindustrian. Termasuk lampu luar harian.

(cahaya jalan solar / diterajui, cahaya lampu solar / dipimpin, cahaya lampu solar / yang diketuai, lampu dinding solar / dipimpin, membawa cahaya bay tinggi, diketuai downlight, membawa cahaya tri-bukti, lampu stesen gas yang diketuai dan banyak lagi.

 

3. Adakah anda seorang kilang profesional atau syarikat perdagangan?

Kami adalah kilang rambut putih selama hampir sepuluh tahun, kami menyediakan perkhidmatan OEM. Beberapa projek kerajaan asing terkenal yang sering kita bekerjasama. Sekiranya anda berbuat demikian, sila lawati laman web kami.

 

4. Anda mempunyai keupayaan untuk melakukan penyelidikan dan pembangunan secara bebas?

Terdapat 8 orang di jabatan kejuruteraan kami, kami mempunyai keupayaan penyelidikan dan pembangunan. Kami juga mengumpul kerap setiap maklum balas pelanggan, peningkatan produk dan pembangunan produk baru. Kami juga mengadakan pelancaran produk baru bulanan.

 

5. Jika saya mempunyai soalan saya ingin nasihat tentang cara menghubungi anda?

Anda boleh terus melalui pertanyaan utama dan menghantar e-mel untuk merujuk kepada kami.

 

6. Apa yang akan anda beri perkhidmatan?

Mengenai kerjasama yang panjang, lebih baik untuk memberitahu kami maklumat berikut, jenis pembeli anda, contohnya anda adalah kilang-kilang, pemborong, pembeli, peniaga, pengguna atau melakukan kejuruteraan, reka bentuk, atau rumah? Sudah tentu, kami dapat memberikan maklumat terperinci kepada anda mengenai kami, tetapi kami harap anda juga boleh dengan sabar memberitahu kami maklumat anda. Kami telah menubuhkan sisi aduan pelanggan, jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan kami, anda boleh terus memberitahu kami melalui e-mel atau telefon. Kami menjawab semua soalan untuk anda. Hanya mesej kami: Bersama kami wang anda untuk selamat perniagaan anda dengan selamat!Adakah anda ingin borong 2017 warna putih hiasan opework rumah cahaya lampu cob dan lampu jalan yang diketuai dibuat di China pada harga yang rendah dari salah satu terkemuka LED High Bay Light pengeluar dan pembekal? Dilengkapi dengan kilang yang produktif, KEMUNGKINAN FLYING sentiasa di perkhidmatan anda.

Siasatan